ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ήρθαν στην Κύπρο με 12 κιλά κοκαΐνης - Τα είχαν κρυμμένα σε αυγοειδείς συσκευασίες

Ήρθαν στην Κύπρο με 12 κιλά κοκαΐνης - Τα είχαν κρυμμένα σε αυγοειδείς συσκευασίες

Έχοντας στις αποσκευές τους πάνω από 12 κιλά κοκαΐνης έφτασαν την Κυριακή (08/05) στην Κύπρο τρεις νεαροί φοιτητές από τη Νιγηρία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις νεαροί φοιτητές από τη Νιγηρία ηλικίας 24, 26 και 28 χρόνων έφτασαν το μεσημέρι της Κυριακης (08/05) στο αεροδρόμιο Λάρνακας  με πτήση από το Ντουμπάι.

Άνδρες της ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με λειτουργούς του αεροδρομίου, προέβησαν σε έλεγχο στις χειραποσκευές των τριών νεαρών όπου και εντόπισαν 3,552 γραμμάρια κοκαΐνης, 4,363 γραμμάρια κοκαΐνης και 4,385 γραμμάρια κοκαΐνης. Συνολικά οι τρεις νεαροί έφεραν στις αποσκευές τους 12 κιλά και 300 γραμμάρια μικτού βάρους κοκαΐνης.

Τα ναρκωτικά, που βρίσκονταν σε αυγοειδείς συσκευασίες, κατασχέθηκαν και οι τρεις νεαροί συνελήφθηκαν και αναμένεται να οδηγηθούν τη Δευτέρα (09/05) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top