Χειροπέδες σε Κύπρια για τα επεισόδια σε Εξάρχεια και Σύνταγμα

Χειροπέδες σε Κύπρια για τα επεισόδια σε Εξάρχεια και Σύνταγμα

Δεκατέσσερα άτομα συνελήφθησαν κατά τα επεισόδια της Κυριακής (08/05) στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρουν Ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης, πρόκειται για τρεις Έλληνες, τρεις Γάλλους, δύο Ελβετούς, τέσσερις Ιρανούς, μια Αυστριακή και μια Κύπρια.

Λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (08/05) ομάδες κουκουλοφόρων επιτέθηκαν με μολότοφ σε ξενοδοχεία στο Σύνταγμα, με αποτέλεσμα τα ΜΑΤ να προχωρήσουν σε χρήση χημικών στη συμβολή των οδών Φιλελλήνων και Όθωνος.

Σε ανακοίνωση του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κάνει λόγο για περιορισμένη χρήση δακρυγόνων από την Ελληνική Αστυνομία και αναφέρει ότι τραυματίστηκε ελαφρά μέλος πολιτικής κίνησης. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.

Σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει οτι κατά τα επεισόδια τραυματίσθηκαν δυο στελέχη της, η Σόφη Παπαδόγιαννη και ο Βασίλης Μακρίδης, οι οποίοι διακομίστηκαν αιμόφυρτοι στο ΚΑΤ. Η Λαϊκή Ενότητα ζητά να παραιτηθεί η κυβέρνηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Κύπρος και 24 ακόμη χώρες καταδικάζουν τους ισραηλινούς εποικισμούς ανατολικά της Ιερουσαλήμ - Κοινή δήλωση ζητά άμεση ανάκληση του σχεδίου

Η έγκριση των σχεδίων του Ισραήλ για την κατασκευή εποικισμών στην περιοχή E1, ανατολικά της Ιερουσαλήμ «είναι απαράδεκτη και αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου» επισημαίνουν σε κοινή τους δήλωση οι υπουργοί Εξωτερικών 25 χωρών περιλαμβανομένης και της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE