ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άναυδοι οι Αστυνομικοί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας! Το σοκολατάκια έκρυβαν «κόκα»! Δείτε φωτογραφίες - Πιστεύεται ότι είναι διεθνές κύκλωμα

Άναυδοι οι Αστυνομικοί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας! Το σοκολατάκια έκρυβαν «κόκα»! Δείτε φωτογραφίες - Πιστεύεται ότι είναι διεθνές κύκλωμα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι τρεις Νιγηριανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν την Κυριακή, (8/5), στο Αεροδρόμιο Λάρνακας όταν εντοπίστηκαν στην κατοχή τους 12 κιλά κοκαΐνης.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών φαίνεται να κρύβεται πίσω από τους τρεις Νιγηριανούς, οι οποίο συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής, (8/5), στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Οι δυο εκ των τριών νεαρών ηλικίας, 26 και 28 ετών, είναι δηλωμένοι στην Κύπρο ως πρωτοετής φοιτητές σε ιδιωτικά πανεπιστήμια στη Λευκωσία, ενώ ο 24χρονος είναι φοιτητής στην Ιρλανδία. Και οι τρεις τους έφθασαν στην Κύπρο από τη Νιγηρία μέσω Ντουμπάι.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών μετά από πληροφορία που είχαν  ανέκοψαν τους νεαρούς μόλις έφθασαν στο αεροδρόμιο.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης, είπε ότι «οι ύποπτοι και οι αποσκευές τους, καθώς και οι νάιλον τσάντες αφορολογήτων που κρατούσαν, ερευνήθηκαν, ενώ κατά την έρευνα του 26χρονου φοιτητή ανευρέθηκαν μέσα σε νάιλον τσάντα που κρατούσε και ραμμένα μέσα στο γιλέκο του, αυγοειδής συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 3 κιλών και 552 γραμμαρίων».

Επίσης, σημείωσε ότι κατά την έρευνα του 28χρονου φοιτητή εντοπίστηκαν σε νάιλον τσάντα που κρατούσε τρεις συσκευασίες σοκολάτας εντός των οποίων υπήρχε αριθμός αυγοειδών συσκευασιών, που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 4 κιλών και 363 γραμμαρίων.

Ο κ. Σεργίδης είπε ακόμα ότι στην τσάντα που κρατούσε ο 24χρονος φοιτητής ανευρέθηκαν τρεις συσκευασίες από σοκολάτες, εντός των οποίων υπήρχε σε αυγοειδής συσκευασίες, κοκαΐνη βάρους 4 κιλών και 385 γραμμαρίων.

«Συνολικά κατασχέθηκαν 12 κιλά και 300 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθησαν ενώ προβάλλουν διάφορους ισχυρισμούς, οι οποίοι θα διερευνηθούν», πρόσθεσε.

Οι Νιγηριανοί συνελήφθησαν και ανακρινόμενοι, μιλώντας στην αγγλική γλώσσα προέβαλαν διάφορους ισχυρισμούς που θα τύχουν διερεύνησης.

Οι νεαροί οδηγήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, (9/5), ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο αποφάσισε την έκδοση διατάγματος κράτησης τους για οκτώ ημέρες.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη επιτυχία της ΥΚΑΝ Λάρνακας, σε διάστημα δέκα ημερών αφού στις 28 Απριλίου είχαν ν εντοπιστεί άλλα 11 κιλά κοκαΐνης σε αποθήκη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Κοκαΐνη στο γιλέκο του! Διεθνές κύκλωμα πίσω από τους Νιγηριανούς

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top