ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απευθείας πτήσεις της Alitalia που συνδέουν Λάρνακα και Ρώμη!

Απευθείας πτήσεις της Alitalia που συνδέουν Λάρνακα και Ρώμη!

Πλέον η Ρώμη συνδέεται με την Λάρνακα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ξένο ηλεκτρονικό Τύπο, σύντομα η Alitalia αρχίζει τις πτήσεις της μεταξύ Ρώμης και Λάρνακας!

Στην ιστοσελίδα The Financial σημειώνονται μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: 

«Η απόσταση μεταξύ Ιταλίας και Κύπρου σύντομα θα φαίνεται μικρότερη, χάρη στις νέες απευθείας πτήσεις που θα συνδέουν την Ρώμη και την Λάρνακα από τις 8 Ιουνίου. Η νέα υπηρεσία αντιπροσωπεύει μια νέα αφετηρία για την περαιτέρω ανάπτυξη του εμπορίου και του τουρισμού.

Η Ιταλία είναι ένας από τους κύριους εμπορικούς εταίρους της Κύπρου, και σύμφωνα με αριθμούς που δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα από το Ινστιτούτο Στατιστικής της Ιταλίας, το εμπόριο μεταξύ των δυο χωρών, ενθαρρύνεται από κοινά συμφέροντα στη Μεσόγειο, που συνεχίζουν να αναπτύσσονται το 2015, με την Ιταλία να εξάγει 263 εκατομμύρια ευρώ και να εισάγει 32 εκατομμύρια ευρώ.

Θα υπάρχουν δυο πτήσεις Ρώμη-Λάρνακα την εβδομάδα, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Alitalia να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στους ταξιδιώτες στην Ιταλία, την Ευρώπη, την Μέση και Άπω Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία και Αμερική, συμπεριλαμβανομένου και του Σαντιάγο, το Μεξικό (16 Ιουνίου) και το Πεκίνο (από 18 Ιουλίου)».

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην ιστοσελίδα businessnews.com.cy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top