Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Κυρίως αίθριος ο καιρός

Ανεβαίνει η θερμοκρασία – Κυρίως αίθριος ο καιρός

Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

O καιρός την Πέμπτη θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν από το µεσηµέρι ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 30 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκυρi;aκο θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδικά αυξηµένες νεφώσεις γενικά στην ανώτερη ατµόσφαιρα και το Σάββατο και στην µέση ατµόσφαιρα. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE