ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Μαππουρίδης υποψήφιος ΔΗΣΥ: «Πρέπει να νομιμοποιήσουμε και την κάνναβη και την πορνεία» BINTEO

Ρ. Μαππουρίδης υποψήφιος ΔΗΣΥ: «Πρέπει να νομιμοποιήσουμε και την κάνναβη και την πορνεία» BINTEO

Ο Ρίκκος Μαππουρίδης ήταν καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή #ΤΗΕΜΑtofylakas συζητώντας με τον Τάσο Χριστοδούλου, για τα σκάνδαλα στην οικονομία, το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών που το είχε αφήσει εκτός μάχης, την πορνεία, την κάνναβη και το Κυπριακό.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι στις εσωκκοματικές διαδικασίες είχε μείνει εκτός ψηφοδελτίου ο ίδιος απάντησε λέγοντας: "Ήταν πραγματικά έκπληξη για μένα το ότι έμεινα έξω. Είχαμε χαμηλή προσέλευση και το σύστημα το εκλογικό ήταν τέτοιο που ευνοούσε του υποψήφιους να προωθούν υποψήφιους με χαμηλή πιθανότητα εκλογιμότητας για να ενισχύουν την δική τους θέση". 

Παράλληλα σχολίασε αρνητικά την συνδρομή που έπρεπε να καταβάλει ο ψηφοφόρος του Συναγερμού ενώ τόνισε αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο καταστατικό του κόμματος.

Αναφορικά με τα σκάνδαλα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τα ΧΥΤΥ - ΧΥΤΑ και πιο πρόσφατα τα δημόσια Νοσοκομεία ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός για τον τρόπο που παρουσιάζονται στην κοινή γνώμη δηλώνοντας: "Εγώ θεωρώ ότι η παραπληροφόρηση για την ύπαρξη σκανδάλων τα οποία μεγαλοποιούνται γίνεται για να καλυφθεί το θέμα της ελλειμματικής απόδοσης μας στην τιμωρία των τραπεζικών", μιλώντας για συσκότιση από πλευράς Αστυνομίας και Γενικής Εισαγγελίας. 

Σε σχέση με το Κυπριακό μίλησε για την ανάγκη να χτιστεί εμπιστοσύνη μεταξύ των δυο κοινοτήτων αλλά και με την Τουρκία αφήνοντας να νοηθεί ότι ο Ερντογάν δεν θα είναι εκεί εσαεί.

Ο κ. Μαππουρίδης απαντώντας σε ερώτηση αν εμμένει στην θέση του ότι η πορνεία πρέπει τόνισε ότι, "Δεν είναι δική μου θέση, είναι η θέση που αποτυπώθηκε τρεις μήνες μετά αφότου έκανα την δήλωση στην έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας, αλλά ήταν Αύγουστος το 2015 ήσασταν όλοι κλειστοί και ένας συνάδελφος δημοσιογράφος, έβγαλε ανακοίνωση και είπε τώρα ποιος θα απολογηθεί στον Μαππουρίδη, που η Διεθνής Αμνηστία λέει πως ένας από τους καλύτερους τρόπους καταστολής του φαινομένου είναι θέσπιση όρων και η νομιμοποίηση του" φέρνοντας παραδείγματα από την Ολλανδία και το Βέλγιο. Ο ίδιος εξέφρασε την ίδια θέση και για την κάνναβη.  

Τέλος, ο ίδιος, έστειλε το δικό του θετικό μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους έχουν οποιοδήποτε είδος αναπηρίας λέγοντας χαριτολογώντας "σκέψου το γίνεται", για να τονίσει το γεγονός ότι ο κάθε ένας μας όταν έχει θέληση και στόχους μπορεί να καταφέρει πολλά.  

Δείτε όλη την συνέντευξη:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top