ΚΟΣΜΟΣ

Παρατράγουδα στην πτήση από Manchester για Πάφο! Επιβάτης χτύπησε με γροθιά τον πιλότο

Παρατράγουδα στην πτήση από Manchester για Πάφο! Επιβάτης  χτύπησε με γροθιά τον πιλότο

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η πτήση EZY1973 της Εasy Jet από το Μάντσεστερ για το αεροδρόμιο της Πάφου την Τετάρτη 11 Μαΐου. Εξαγριωμένη επιβάτης επιτέθηκε στον πιλότο γιατί διέταξε να κατεβεί από το αεροπλάνο

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 14:00 της Τετάρτης 11/5 όταν ο πιλότος ζήτησε από 25χρονη επιβάτη να κατεβεί από αεροπλάνο εξαιτίας της συμπεριφοράς της με αποτέλεσμα να ξεσπάσει επεισόδιο.

Όταν με τη συνοδεία αεροσυνοδών την αποβίβαζαν από το αεροσκάφος η 25χρονη γρονθοκόπησε τον κυβερνήτη στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία και η «άταχτη επιβάτης» να βρεθεί με χειροπέδες.

Η αεροπορική εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:

«Η  ΕasyJet επιβεβαιώνει  ότι η αστυνομία κλήθηκε στην πτήση  EZY1973  από το Μάντσεστερ προς Πάφο πριν την αναχώρησή του στις 11 Μαΐου για να βοηθήσει με ενοχλητικό επιβάτη. Που στη συνέχεια συνελήφθη. Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα προτεραιότητα της easyJet. Τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, όμως τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά καθώς δεν ανεχόμαστε υβριστική ή απειλητική συμπεριφορά επί του αεροσκάφους»

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Μάντσεστερ δήλωσε:

«Γύρω 14:20, την Τετάρτη 11 Μαΐου η Αστυνομία κλήθηκε να επιβάλει την τάξη σε πτήση που επρόκειτο να φύγει από το Μάντσεστερ και να πετάξει προς την Πάφο. Όταν μέλη της Δύναμης έφτασαν στο αεροσκάφος βρήκαν μια 25χρονη που ο πιλότος ζητούσε να κατεβεί από την πτήση εξαιτίας της συμπεριφοράς της που στη συνέχεια χτύπησε τον κυβερνήτη στο πρόσωπο και συνελήφθη.

Η πτήση, η οποία επρόκειτο να αναχωρήσει στις 14:10, τελικά απογειώθηκε λίγο πριν από τις 16:00, ενώ η 25χρονη βρίσκεται υπό κράτηση, αφού όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης ήταν ήδη καταζητούμενη για υπόθεση ναρκωτικών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top