Μπράβο στον Δήμο Αγίας Νάπας! Παραχωρεί σε δυο παραλίες δωρεάν κρεβατάκια για άτομα με αναπηρίες

Μπράβο στον Δήμο Αγίας Νάπας!  Παραχωρεί σε δυο παραλίες δωρεάν κρεβατάκια για άτομα με αναπηρίες

Ο Δήμος Αγίας Νάπας, με την έναρξη της φετινής τουριστικής περιόδου, προχώρησε στη παραχώρηση σε άτομα με αναπηρίες δωρεάν κρεβατιών και ομπρελών στις παραλίες «Βαθειά Γωνιά» και «Λάντα».

Στις δύο παραλίες έχουν τοποθετηθεί, σε απόσταση μόλις δύο μέτρα από τη θάλασσα, και πλησίον των διαδρόμων, τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά τους πλευρά, κρεβατάκια λευκού χρώματος και ομπρέλες, τα οποία παραχωρούνται σε άτομα με αναπηρίες.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται σε μια σειρά μέτρων  που έχει αποφασίσει ο Δήμος Αγίας Νάπας  για παροχή διευκολύνσεων στις παραλίες του στα άτομα με αναπηρίες, μέτρα τα οποία αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία του Δήμου για ίση μεταχείριση όλων των δημοτών και επισκεπτών του. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».