ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στο στούντιο του ΡΙΚ! «Είσαι απαράδεκτος κύριε Λιλλήκα – Το όνομα μου να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ» ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στο στούντιο του ΡΙΚ! «Είσαι απαράδεκτος κύριε Λιλλήκα – Το όνομα μου να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ»  ΒΙΝΤΕΟ

Χαλασμός επικράτησε στο στούντιο του ΡΙΚ στην πρωινή εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση» όπου καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολίτων, Γιώργος Λιλλήκας.

Ο κ. Λιλλήκας, απαντώντας σε ερώτηση για ποιο λόγο δημιούργησε κόμμα ενώ προεκλογικά απέρριπτε τέτοιο ενδεχόμενο, απάντησε ότι αυτό ήταν απαίτηση του κόσμου στο διάστημα μεταξύ του Α’ και του Β’ Γύρου των προεδρικών εκλογών. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε περιστατικό όπου σε μετεκλογική συγκέντρωση παρουσία του στελέχου της ΕΔΕΚ Δώρου Θεοδώρου ο κόσμος ζητούσε από τον Γιώργο Λιλλήκα την δημιουργία κινήματος.

Η αναφορά αυτή του κ. Λιλλήκα στο όνομα του κ. Θεοδώρου προκάλεσε την τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή ανεβάζοντας το προεκλογικό θερμόμετρο στα ύψη καθώς επιτέθηκε σφοδρά στον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών.

Ο κ. Θεοδώρου χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις λέγοντας μεταξύ άλλων στον κ. Λιλλήκα «Είσαι απαράδεκτος κύριε Λιλλήκα – Το όνομα μου να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις ποτέ».

Οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να προστατεύσουν τον φιλοξενούμενο τους με τον κ. Λιλλήκα να μιλά για απειλές και για προσπάθεια συσπείρωσης της ΕΔΕΚ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top