ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Ερωτοκρίτου: Την 1η Ιουνίου καταθέτει ο Αναστασιάδης ως μάρτυρας υπεράσπισης

Υπόθεση Ερωτοκρίτου:  Την 1η Ιουνίου καταθέτει ο Αναστασιάδης ως μάρτυρας υπεράσπισης

Έψαχναν ιδανική ημερομηνία για να καταθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης

Η 1η Ιουνίου ορίστηκε τελικά ως η ημερομηνία κατά την οποία θα καταθέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ως μάρτυρας υπεράσπισης στην ποινική υπόθεση εναντίον του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέως Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας είχε διακόψει τη Δευτέρα (16/05) λίγο πριν από τις 13.00 το μεσημέρι την ακροαματική διαδικασία, προκειμένου να δοθεί χρόνος στη πλευρά της υπεράσπισης του κ. Ερωτοκρίτου, να διερευνήσει το ενδεχόμενο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να καταθέσει στην υπόθεση ως μάρτυρας υπεράσπισης, είτε σήμερα το απόγευμα, είτε αύριο το πρωί,.

Ο δικηγόρος του κ. Ερωτοκρίτου Χρήστος Πουργουρίδης ανέφερε ότι μίλησε με τον Πρόεδρο, κατέβαλε προσπάθειες προκειμένου η κατάθεση να γίνει πιο νωρίς, ωστόσο λόγω του βεβαρημένου προγράμματός του Προέδρου αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Τελικά ορίστηκε όπως ο Πρόεδρος καταθέσει την 1η Ιουνίου στις 8.30 το πρωί.

Πηγή — ΚΥΠΕ 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top