ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δάκρυσε ο Πρόεδρος με τα τραγούδια του Μάριου Τόκα - VIDEO

Δάκρυσε ο Πρόεδρος με τα τραγούδια του Μάριου Τόκα - VIDEO

Δάκρυσε με τα τραγούδια του Μάριου Τόκα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Φιλολογικό και καλλιτεχνικό μνημόσυνο στο Κύπριο μουσικοσυνθέτη Μάριο Τόκα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (17/05) το βράδυ στη Λεμεσό, υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ την η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, η έναρξη έγινε με το τραγούδι «Η δική μου Πατρίδα έχει μοιραστεί στα δυο» με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη να συγκινείτε τραγουδώντας μαζί με το κοινό.

Δείτε το βίντεο 

Σε ομιλία του Πρόεδρος ανέφερε πως η Κύπρος ολόκληρη και ιδιαίτερα η Λεμεσός, αναγνωρίζουν και τιμούν τον σπουδαίο άνθρωπο, τον εξαίρετο δημιουργό, Μάριο Τόκα, το έργο του οποίου συνιστά μία μεγάλη παρακαταθήκη με μελωδίες, που αποτελούν μία σοβαρή συμβολή από την Κύπρο στο ελληνικό ποιοτικό τραγούδι.

«Mπορεί να έχουν περάσει 8 χρόνια που ο Μάριος Τόκας έφυγε από τη ζωή, όμως είναι πάντα εδώ, μαζί μας και ανάμεσα μας, με το έργο, το ήθος και την αγάπη του για τη Λεμεσό και την Κύπρο ολόκληρη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λεμεσού Ανδρέας Χρίστου.

ThemaΟnline/ΚΥΠΕ

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Μονή Αββακούμ: Ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Ιεράς Συνόδου για κατάθεση οι μοναχοί

Ήβη Αδάμου: Η σπάνια φωτογραφία με την κόρη της στην πολύχρωμη Κοπεγχάγη



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top