Προειδοποίηση ΗΠΑ για τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία αύριο 19 Μαΐου

Προειδοποίηση ΗΠΑ για τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία αύριο 19 Μαΐου

Για τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία για αύριο 19 Μαΐου προειδοποιεί και η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα καλώντας τους πολίτες της να είναι προσεκτικοί επειδή στόχος είναι οι τουρίστες.

Η ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας ακολούθησε σήμερα την ανακοίνωση της ΜΙΤ η οποία έγινε πριν από δύο ημέρες και αφορά την 19η Μαΐου η οποία είναι μέρα μνήμης του Κεμάλ Ατατούρκ και οργανώνονται εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα. 

Η αμερικανική πρεσβεία είχε προβεί σε παρόμοια ανακοίνωση και στις 11 Μαρτίου και τελικά οι φόβοι της επαληθεύτηκαν καθώς πραγματοποιήθηκε τρομοκρατικό χτύπημα στην πλατεία Κιζιλάι στην Άγκυρα μια βδομάδα μετά, στις 18 Μαρτίου. 

Οι ΗΠΑ είχαν ζητήσει επίσης από τα μέλη των οικογενειών τους προσωπικού τους στη βάση Ιντσιρλίκ στα Άδανα να εγκαταλείψουν τη χώρα για λόγους ασφαλείας. 
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE