LIFESTYLE

Αποκαλυπτικός ο Αντώνης των Minus One – Το μήνυμα από τον Σταύρο Xατζησάββα πριν ανέβει στην σκηνή της Eurovision που τον εξόργισε

Αποκαλυπτικός ο Αντώνης των Minus One – Το μήνυμα από τον Σταύρο Xατζησάββα πριν ανέβει στην σκηνή της Eurovision που τον εξόργισε

Κάτι που συνέβη πριν ανέβει στην σκηνή της Eurovision μοιράζεται με τους εκατοντάδες διαδικτυακούς τους του φίλους ο Αντώνης των Minus One.

Άσχετο μήνυμα από υποψήφιο βουλευτή πήρε ο Αντώνης  των Minus One, μερικά λεπτά πριν ανέβει στην σκηνή της Eurovision, με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Ο μουσικός πέντε μέρες μετά αποκαλύπτει το μήνυμα που του χάλασε τη διάθεση και τον εξόργισε.

Εμείς από την περιγραφή που έδωσε καταλάβαμε πως πρόκειται για τον Σταύρο Χατζησάββα, ο οποίος είναι αριστίνδην υποψήφιος βουλευτής με την ΕΔΕΚ.

Διαβάστε πιο κάτω τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Η αμήχανη στιγμή που ενώ σχεδόν ούλλη η Κύπρος είναι καρφωμένη στην τηλεόραση, περιμένοντας με αγωνία να δουν πως θα τα πάει η χώρα, λαμβάνεις μήνυμα που υποψήφιο βουλευτή, πέντε λεπτά πριν φκεις στην σκηνή να εκπροσωπήσεις τη χώρα μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο.

Χωρίς ένα "καλή τύχη" τουλάχιστον για το γαμώτο, edited στο φανερά απρόσωπο copy paste mass μήνυμα, ζητά τη ψήφο σου. Πως να σε ψηφίσω ρε φίλε άμα δεν ξέρεις καν τι γίνεται στο μέρος που ζητάς να ψηφιστείς, για να εκλεγείς σε σώμα που παίρνει αποφάσεις για τον τόπο τζιαι τους ανθρώπους του; Όσο ασήμαντη τζιαι να είναι η Eurovision μπροστά στα θέματα που απασχολούν τον κυπριακό λαό, οφείλεις να έχεις μια ιδέα στο τι γίνεται τζιαμέ που βάλλεις υποψηφιότητα.

Eσύ ο ίδιος διατείνεσαι καλλιτέχνης/μουσικός (και αν κατάλαβα καλά κάπως έτσι πήρες την "αριστίνδην" θέση στο κόμμα σου σαν υποψήφιος) και πέρσι τέτοιο καιρό αλώνιζες τα κανάλια παριστάνοντας τον ειδήμονα στο θέμα Eurovision και έκρινες τα πάντα και τους πάντες.

Εν αντράπηκες καν να μου προτείνεις να το προωθήσω τζιαι στους γνωστούς μου.

Αν τζιαι έχω τα δικά μου θέματα τούτες τις μέρες είπα να μεν σου χαλάσω το χατήρι αφού οι εκλογές εν σε λλίες μέρες.

Εμπρός λοιπόν, ψηφίστε κάποιον που προφανώς εν χαπαρίζει με τζιείνος με το επιτελείο του τι γίνεται γύρω τους, με ποιους επικοινωνούν αλλά κατά τ'άλλα θέλει να μιλά τζαι "εκ μέρους μας" μελλοντικά σαν βουλευτής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top