LIFESTYLE

Τρεις μήνες χωρίς τον Παντελή: Στο σπίτι του πολύ βαρύ το κλίμα - Η Μίνα με πλαστικό θώρακα και τούβλο στο πόδι!

Τρεις μήνες χωρίς τον Παντελή: Στο σπίτι του πολύ βαρύ το κλίμα - Η Μίνα με πλαστικό θώρακα και τούβλο στο πόδι!

Την Τετάρτη συμπληρώθηκαν τρεις μήνες από τον τραγικό θάνατο τον Παντελή και ο κόσμος, αλλά πρωτίστως η οικογένειά του δεν έχει πάρει ακόμη απαντήσεις...

Η προανάκριση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαφόρων ειδών σκέψεις. Τόσο στις εμπλεκόμενες πλευρές αλλά κυρίως στον κόσμο που παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την υπόθεση.

Μια υπόθεση που σύμφωνα με το nassosblog δεν θα κλείσει γρήγορα: «Αυτό που περιμένουν όλοι είναι να ολοκληρωθεί ο φάκελος και να παραδοθεί οι δικογραφία στους δικηγόρους. Πέρα ωστόσο από το διαδικαστικό της ιστορίας, τις αποζημιώσεις, την ασφαλιστική εταιρεία και τις συνέπειες του κακού, υπάρχει και το ανθρώπινο στοιχείο.

Αν θέλετε το ηθικό. Υπάρχει μια αλήθεια στην ιστορία που έχει πολλές παραμέτρους. Κι αυτή η αλήθεια θα βγεί. Με όποιο κόστος. Όχι για να στοχοποιηθούν άνθρωποι. Αλλά για να ησυχάσει τόσο η ψυχή του νεκρού αλλά κυρίως για να ηρεμήσει-όσο μπορεί να γίνει αυτό-η μάνα και οι συγγενείς του Παντελή.

Χθες λοιπόν ήταν τα τρίμηνα του νεκρού. Μια πολύ συμβολική διαδικασία καθώς σύμφωνα με την εκκλησία τα «τρίτα» συμβολίζουν την ανάσταση του Κυρίου μετά την τριήμερη παραμονή Του στον τάφο και τελούνται με την ευχή ν’ αναστηθεί και ο νεκρός στην ουράνια βασιλεία.

Όπως καταλαβαίνετε το κλίμα ήταν πολύ βαρύ στο σπίτι του τραγουδιστή. Άλλωστε το κακό που βρήκε την οικογένεια, την έχει γονατίσει. Σε τέτοιο σημείο που πολλές φορές και η κατάσταση μεταξύ των συγγενών να είναι σε οριακό σημείο.

Την  ίδια ώρα οι γιατροί ετοιμάζονται για την πιο σημαντική επέμβαση στην Μίνα Αρναούτη. Το πόδι της αργά και σταθερά δείχνει σημεία ανάκαμψής και τις επόμενες μέρες αναμένεται το χειρουργείο. Η κατάσταση της ασθενούς θυμίζει ρομποκόπ. Με πλαστικό θώρακα-ξένο σώμα δηλαδή- και εγκλωβισμένη στο κρεβάτι, «δεμένη» στον μηχανισμό που κρατάει το πόδι της σταθερό η Μίνα δείχνει να έχει χάσει την υπομονή της και πιέζει την μητέρα της κάθε τόσο να φύγουν από το νοσοκομείο.

Το άλλο κορίτσι η Φρόσω Κυριάκου, συνεχίζει την ζωή της κανονικά με εντυπωσιακές εξόδους σε γνωστά στέκια καθώς αυτή είναι σύμφωνα με πληροφορίες η εντολή του ψυχιάτρου που ακολουθεί προκειμένου κι εκείνη να ξεπεράσει το σοκ της στιγμής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top