LIFESTYLE

Αιχμηρή η απάντηση του υποψήφιου βουλευτή στον Αντώνη των Minus One «Εν χαπαρίζει με τζιείνος με το επιτελείο του...» VIDEO

Αιχμηρή η απάντηση του υποψήφιου βουλευτή στον Αντώνη των Minus One «Εν χαπαρίζει με τζιείνος με το επιτελείο του...» VIDEO

Το ThemaOnline επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον αριστίδνην υποψήφιο κοινοβουλευτικό μας εκπρόσωπος και μας έχει πει ότι έχει ήδη μιλήσει με τον μουσικό μέσω των social media, αλλά δεν σκοπεύει να σταματήσει σε αυτό το σημείο, ούτε και να αποσιωπήσει το γεγονός...

Γράφει: Νατάσα Κακούτση

Ανάμεσα σε αυτά που που έχζει προσδώσει ο Άντώνης Λοϊζίδης στον Σταύρο Χατζησάββα είναι: «Εν χαπαρίζει με τζιείνος με το επιτελείο του τι γίνεται γύρω τους»…

Όλα άρχισαν το βράδυ του Σαββάτου, λίγα λεπτά πριν ανέβει ο μουσικός στη σκηνή για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision, όταν έλαβε ένα μήνυμα από τον υποψήφιο βουλευτή με σκοπό να λάβει την ψήφο του, τον οποίο τον έκανε έξαλλο, με εποτέλεσμα να προβεί σε ένα αυθόρμητο σχόλιο μέσω του προσωπικού του λογαρισμού στο facebook. 

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικός ο Αντώνης των Minus One – Το μήνυμα από τον Σταύρο Xατζησάββα πριν ανέβει στην σκηνή της Eurovision που τον εξόργισε

Ο Σταύρος Χατζησάββας είναι ενήμερος για το γεγονός, αλλά δεν σκοπέυει να του απαντήσει τη δεδομένη στιγμή, λόγω βαρυφορτωμένου προγράμματος και του γεγονότος ότι όπως μας είπε υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τον κόσμο, ο οποίος τον χρειάζεται δίπλα του... Συγκεκριμένα είπε στο ThemaOnline «Θα επανέλθω και θα του απαντήσω σημείο προς σημείο μετά τις εκλογές και θα είναι ιδιαίτερα αιχμηρή η απάντησή μου...».

Πάρακάτω ακολουθεί η τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Σταύρο Χατζησάββα: 

Σας παραθέτουμε το post του Αντώνη Λοϊζίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Η αμήχανη στιγμή που ενώ σχεδόν ούλλη η Κύπρος είναι καρφωμένη στην τηλεόραση, περιμένοντας με αγωνία να δουν πως θα τα πάει η χώρα, λαμβάνεις μήνυμα που υποψήφιο βουλευτή, πέντε λεπτά πριν φκεις στην σκηνή να εκπροσωπήσεις τη χώρα μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο.

Χωρίς ένα "καλή τύχη" τουλάχιστον για το γαμώτο, edited στο φανερά απρόσωπο copy paste mass μήνυμα, ζητά τη ψήφο σου. Πως να σε ψηφίσω ρε φίλε άμα δεν ξέρεις καν τι γίνεται στο μέρος που ζητάς να ψηφιστείς, για να εκλεγείς σε σώμα που παίρνει αποφάσεις για τον τόπο τζιαι τους ανθρώπους του; Όσο ασήμαντη τζιαι να είναι η Eurovision μπροστά στα θέματα που απασχολούν τον κυπριακό λαό, οφείλεις να έχεις μια ιδέα στο τι γίνεται τζιαμέ που βάλλεις υποψηφιότητα.

Eσύ ο ίδιος διατείνεσαι καλλιτέχνης/μουσικός (και αν κατάλαβα καλά κάπως έτσι πήρες την "αριστίνδην" θέση στο κόμμα σου σαν υποψήφιος) και πέρσι τέτοιο καιρό αλώνιζες τα κανάλια παριστάνοντας τον ειδήμονα στο θέμα Eurovision και έκρινες τα πάντα και τους πάντες.

Εν αντράπηκες καν να μου προτείνεις να το προωθήσω τζιαι στους γνωστούς μου.

Αν τζιαι έχω τα δικά μου θέματα τούτες τις μέρες είπα να μεν σου χαλάσω το χατήρι αφού οι εκλογές εν σε λλίες μέρες.

Εμπρός λοιπόν, ψηφίστε κάποιον που προφανώς εν χαπαρίζει με τζιείνος με το επιτελείο του τι γίνεται γύρω τους, με ποιους επικοινωνούν αλλά κατά τ'άλλα θέλει να μιλά τζαι "εκ μέρους μας" μελλοντικά σαν βουλευτής.».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top