Πληροφορίες ότι βρέθηκαν συντρίμμια αεροσκάφους στην Κρήτη

Πληροφορίες ότι βρέθηκαν συντρίμμια αεροσκάφους στην Κρήτη

H ΕΡΤ μεταδίδει πληροφορίες ότι τα ελληνικά αεροσκάφη που λαμβάνουν μέρος στην επιχείρηση Search and Rescue για την πτήση της EgyptAir που επισήμως θεωρείται εξαφανισμένη εντόπισαν δύο μεγάλα κομμάτια χρώματος πορτοκαλί,που εικάζεται ότι ανήκουν στο χαμένο Airbus A-320.

Αντίστοιχες αναφορές, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην ΕΡΤ, φαίνεται να έχει λάβει και ο Θάλαμος Επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας/ Λιμενικό Σώμα/ Ελληνική Ακτοφυλακή.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως την πληροφορία που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Συγγενείς επιβατών στο αεροδρόμιο του Καϊρου 

 

protothema

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.