ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζει η ανάρτηση του 14χρονου που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή του - Διαβάστε το κείμενο του, γροθιά στο στομάχι!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συγκλονίζει η ανάρτηση του 14χρονου που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητή του - Διαβάστε το κείμενο του, γροθιά στο στομάχι!

O 14χρονος μαθητής της Β'γυμνασίου που χτυπήθηκε άσχημα από συμμαθητή του -επειδή αρνήθηκε να του δώσει πάσα κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στο μάθημα γυμναστικής- σπάει την σιωπή του. Δεν φοβάται ότι ο νταής του σχολείου θα τον ξαναδείρει όπως του υποσχέθηκε, φοβάται όμως ότι δεν θα τιμωρηθεί όπως του αρμόζει

Mέσα απο το Γενικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ακόμα, με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέρει ότι είχε αποφασίσει στην μέση της χρονιάς να αποχωρήσει απο το ιδιωτικό σχολείο όπου φοιτούσε και να μεταγραφεί σε άλλο λόγω του ότι του ήταν θύμα

O 14χρονος Κωνσταντίνος, ανέβασε ένα κείμενο, το οποίο μπορεί να χαρκατηριστεί και ως γροθιά στο στομάχι, καθώς μέσα απο την κατάθεση ψυχής που κάνει δηλώνει ότι φοβάται να επιστρέψει στο σχολείο του όταν θα πάρει το εξιτήριο του, όχι γιατί θα τον ξανακτυπήσουν αλλά επειδή δεν θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει ο συμμαθητής του. 

Διαβάστε ακόμη: ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρωτοφανές περιστατικό! Μαθητής κτύπησε συμμαθητή του στο κεφάλι γιατί δεν του έκανε πάσα!

Στην ανάρτηση του επίσης, ζητά απο τον Υπ. Παιδείας να τον συνοδεύσει αντί οι γονείς του, και να ζητήσει για εκείνον ότι θα ζητούσε και για το δικό του παιδί. Ο 14χρονος καταλήγοντας, προσπαθεί να κοινητοποιήσει όποιον άλλο βίωσε κάτι αντίστοιχο να το καταγγείλει δημόσια και να ορθώσει το ανάστημά του. 

Διαβάστε την αυτούσια ανάρτηση του: 

Με λένε Κωνσταντίνο, μα θα μπορούσε να με λένε και Βαγγέλη. Βαγγέλη Γιακουμάκη… 
Βρίσκομαι στο νοσοκομείο από την Τετάρτη 18 Μαΐου μετά από ξυλοδαρμό από τον νταή του σχολείου, επειδή «τόλμησα» και δεν του έκανα πάσα την μπάλα στο παιχνίδι την ώρα της γυμναστικής…

…Στην μέση της χρονιάς αποφάσισα μόνος μου μετά από πολύ σκέψη να φύγω από το ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσα και ζήτησα να μετεγγραφώ στο δημόσιο σχολείο της γειτονιάς μου, επειδή μου ασκούσαν bullying , φαίνεται όμως ότι οι νταήδες είναι παντού και είναι πολλοί! 
Σήμερα 21 Μαΐου 2016 περιμένω να πάρω εξιτήριο από το νοσοκομείο, και αν μου το επιτρέψουν οι γιατροί την Δευτέρα θα πάω στο σχολείο. 
Φοβάμαι όμως να πάω. Όχι γιατί θα με ξανακτυπήσει ο νταής όπως μου υποσχέθηκε την ώρα που έμπαινα στο ασθενοφόρο, αλλά γιατί πιστεύω πως δεν θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει!

Έχω ζητήσει οικειοθελώς μια φορά να φύγω από σχολείο για να γλιτώσω. Δεν θα το ξανακάνω! Ας διώξουν και μια φορά τον νταή. 
Την Δευτέρα αν όλα πάνε καλά, θα είμαι στο σχολείο και ζητώ δημόσια να με συνοδεύσει στο σχολείο ο Υπουργός Παιδείας αντί οι γονείς μου και να ζητήσει για μένα ότι θα ζητούσε και για το δικό του παιδί. Άλλωστε παιδί του είμαι και εγώ. «Τα παιδιά μας» λένε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης….
Αν εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο, έχεις βιώσει κάτι αντίστοιχο, αν ένιωσες πολλές φορές να σε ταπεινώνουν, να σε χτυπάνε, να σε κοροϊδεύουν και σιωπούσες μέχρι τώρα, παρακαλώντας την μοίρα σου να μην ξανασυμβεί, όρθωσε το ανάστημα σου. Κατάγγειλε το! 
Κατάγγειλε το δημόσια!

Ο νταής δεν φοβάται μην τυχόν το δείρεις, ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην τον φοβάσαι.

Κωνσταντίνος Τσαγκαλίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top