LIFESTYLE

Κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη ξανά Μενεγάκη -Λάτσιος; - Τι λένε ελληνικά δημοσιεύματα

Κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη ξανά Μενεγάκη -Λάτσιος; - Τι λένε ελληνικά δημοσιεύματα

Πρόταση για να επιστρέψει στον Αlpha Ελλάδος φαίνεται να έχει δεχθεί ο Γιάννης Λάτσιος, σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Το τηλεοπτικό κανάλι Alpha, εδώ και καιρό προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον σχεδιασμού της νέας τηλεοπτικής σεζόν και ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται να είναι ένας από τους εκλεκτούς.

Φυσικά το «ψωμί» της είδησης δεν είναι η πρόταση που δέχθηκε ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 αφού λείπε εδώ και αρκετό καιρό από τα δρώμενα , αλλά η παρουσία και της πρώην συζύγου του Ελένης Μενεγάκη, στο κανάλι και το τι λέει γι’ αυτή την κίνηση.

Έτσι το μοναδικό αγκάθι όπως φαίνεται για να υπογράψει ο Γιάννης Λάτσιος, είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία όπως αναφέρεται, ο επικεφαλής του σταθμού την είχε ρωτήσει για να μην βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Οι συζητήσεις όπως όλα δείχνουν, προχωρούν και έτσι εύκολα κάποιος μπορεί να εξάγει το συμπέρασμα ότι η παρουσιάστρια δεν έφερε αντιρρήσεις στην πρόθεση του σταθμού.

Το μόνο που μένει πλέον, είναι να δούμε αν όλα αυτά ευσταθούν ή είναι απλώς φήμες. Μέχρι στιγμής πάντως, επισήμως, ο Alpha δεν επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ που θέλουν τους δύο πρώην συζήγους να «συγκατοικούν» κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη ξανά.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top