Αυτή είναι η ταυτότητα του 52χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στον Πρωταρά! Τον αναγνώρισε η σύζυγός του

Αυτή είναι η ταυτότητα του 52χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στον Πρωταρά! Τον αναγνώρισε η σύζυγός του

Aπό θαλάσσιο σκάφος κτυπήθηκε ο νεκρός άνδρας, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 25/5 στη θαλάσσια περιοχή του Πρωταρά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία σήμερα γύρω στις 13:00 το μεσημέρι εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή του Πρωταρά σε απόσταση περίπου 400 μέτρων από την ακτή, να επιπλέει το πτώμα άγνωστου άνδρα.
 
Αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική Αστυνομία άνδρες της οποίας μετέβησαν στη περιοχή, περισυνέλεξαν το πτώμα και το μετέφεραν στη ξηρά. Με ασθενοφόρο το πτώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.
 
Στο Νοσοκομείο κλήθηκε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο οποίος διενήργησε αυτοψία και ανέφερε πως το πτώμα έφερε τραύματα που προκλήθηκαν από θαλάσσιο σκάφος. Τα τραύματα φαίνεται να προκλήθηκαν λίγη ώρα προτού εντοπιστεί στη θάλασσα.
 
Η Αστυνομία άρχισε εξετάσεις προκειμένου να εντοπιστεί το σκάφος το οποίο κτύπησε και προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου του οποίου η ταυτότητα αποκαλύφθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης.

Πρόκειται για τον 52χρονο Ρενατ Σαηφουλιν (Renat Sayfullin) ο οποίος βρισκόταν για διακοπές στο νησί μας και διεμένε σε ξενοδοχείο του Πρωταρά από τις 19/5 μαζί με τη σύζυγό του η οποία προχώρησε και στην αναγνώριση του στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE