ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ορφάνεψαν τα δυο παιδιά της! Μυστηριώδης θάνατος 30χρονης μητέρας- Οι «πονοκέφαλοι» έφεραν το μοιραίο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ορφάνεψαν τα δυο παιδιά της! Μυστηριώδης θάνατος 30χρονης μητέρας- Οι «πονοκέφαλοι» έφεραν το μοιραίο

Η 30χρονη μητέρα δυο παιδιών πέθανε χωρίς κάποια ξεκάθαρη διάγνωση. Θάνατο μυστήριο καλείται να ερευνήσει η Αστυνομία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελευθερος της Πέμπτης 26/5 οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια της ότι είχε κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο ωστόσο η βιοψία τους διέψευσε. 

Η 30χρονη του τελευταίους μήνες μπαινόβγαινε στον Νοσοκομείο με έντονους πονοκεφάλους χωρίς όμως να διαγνωσθεί με κάτι το επιλήψιμο.

Την Τετάρτη 18/5 της τοποθέτησαν καθετήρα αφού μετά από συγκεκριμένες εξετάσεις προέκυψε ότι είχε υγρό στον εγκέφαλο της.

Η οικογένεια της, τις επόμενες μέρες ενημερώθηκε ότι έπρεπε να μεταβεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο εξωτερικό αλλά όπως δήλωσε στενό συγγενικό της πρόσωπο την περασμένη Πέμπτη 19/5 όταν έγινε προσπάθεια για αφαίρεση του καθετήρα η άτυχη γυναίκα έχασε κάθε επικοινωνία με το περιβάλλον. 

Στην συνέχεια οι γιατροί αποφάνθηκαν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αφού όπως αναφέρει το δημοσίευμα  συγγενικά τις πρόσωπα, ενημερώθηκαν ότι υπήρχε κακοήθης όγκος στον εγκέφαλο.

Την επόμενη μέρα απλά ενημέρωσαν την οικογένεια της ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top