ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πρόστιμα σε ΡΙΚ, Εxtra και Klik Fm από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης

Πρόστιμα σε ΡΙΚ, Εxtra και Klik Fm από την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης

Καμπάνα σε τηλεοπτικά κανάλια αλλά και σε ραδιόφωνα επέβαλε η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης καθώς έχουν παραβιάσει προκλητικά την υφιστάμενη νομοθεσία.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» τη Δευτέρα (30/05) η Αρχή Ραδιοτηλεόραση επέβαλε διοικητικό πρόστιμο σε τρία διαφορετικά μέσα ενημέρωσης.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Αρχή επέβαλε πρόστιμο στο ΡΙΚ  γιατί εντόπισε τοποθέτηση προϊόντος στην εκπομπή «Παίζουμε Κυπριακά» χωρίς οι θεατές να ενημερώνονται σαφώς για την ενσωμάτωση μηνυμάτων τοποθέτησης προϊόντων. Η αρχή επέβαλε πρόστιμο 500 ευρώ στο ΡΙΚ.

Σε άλλη περίπτωση, πρόστιμο 1,500 ευρώ επέβαλε στο τηλεοπτικό κανάλι Extra για ταινία που παρουσίαζε χρήση ναρκωτικών σαν φυσιολογική και συναρπαστική δραστηριότητα και μάλιστα σε ώρα οικογενειακής τηλεθέασης.

Η τρίτη περίπτωση αφορά το ραδιόφωνο Klik FM, του οποίου επεβλήθη πρόστιμο 1,000 ευρώ για πρόγραμμα που περιείχε ακατάλληλο λεκτικό υλικό.

Να σημειώσουμε πως η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης εξέδωσε απόφαση για 12 υπόθεσης για 49 παραβιάσεις της υφιστάμενης νομοθεσίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top