Tραγωδία στην Πάφο: 75χρονη έχασε τη ζωή της όταν άναψε φωτιά για να κάψει χόρτα

Tραγωδία στην Πάφο: 75χρονη έχασε τη ζωή της όταν άναψε φωτιά για να κάψει χόρτα

Έβαλε φωτιά για να κάψει ξερά χόρτα η 75χρονη από την Γιόλου όμως της ξέφυγε.

Με σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου η 75χρονη γυναίκα η οποία μετά από λίγο υπέκυψε.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ηλικιωμένη γυναίκα γύρω στις 8:20 το πρωί της Τετάρτης (01-06)  άναψε φωτιά σε ξερά χόρτα στο χωράφι της.

Η φωτιά ξέφυγε από την επίβλεψη της με αποτέλεσμα η 75χρονη να υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα στην προσπάθεια της να την σβήσει.

Η ατυχή ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου υπέκυψε μετά από λίγο.

Να σημειώσουμε πως στην σκηνή μετέβη η Πυροσβεστική για να κατασβέσει την φωτιά η οποία κατέκαψε ένα δεκάριο από ξερά χόρτα και άγρια βλάστησης.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE