Tραγωδία στην Πάφο: 75χρονη έχασε τη ζωή της όταν άναψε φωτιά για να κάψει χόρτα

Tραγωδία στην Πάφο: 75χρονη έχασε τη ζωή της όταν άναψε φωτιά για να κάψει χόρτα

Έβαλε φωτιά για να κάψει ξερά χόρτα η 75χρονη από την Γιόλου όμως της ξέφυγε.

Με σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου η 75χρονη γυναίκα η οποία μετά από λίγο υπέκυψε.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ηλικιωμένη γυναίκα γύρω στις 8:20 το πρωί της Τετάρτης (01-06)  άναψε φωτιά σε ξερά χόρτα στο χωράφι της.

Η φωτιά ξέφυγε από την επίβλεψη της με αποτέλεσμα η 75χρονη να υποστεί σοβαρά εγκαύματα σε όλο της το σώμα στην προσπάθεια της να την σβήσει.

Η ατυχή ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου υπέκυψε μετά από λίγο.

Να σημειώσουμε πως στην σκηνή μετέβη η Πυροσβεστική για να κατασβέσει την φωτιά η οποία κατέκαψε ένα δεκάριο από ξερά χόρτα και άγρια βλάστησης.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.