Ο Ελλαδίτης προπονητής Στάικος Βεργέτης ήρθε στην Κύπρο με την Aegean

Ο Ελλαδίτης προπονητής Στάικος Βεργέτης ήρθε στην Κύπρο με την Aegean

Στην Κύπρο βρίσκεται Ελλαδίτης προπονητής.

Πρόκειται για τον Στάικο Βεργέτη, ο οποίος αφίχθη στο νησί μας με πτήση της Aegean.

Τώρα για ποιόν λόγο ήρθε θα σας γελάσουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ομόνοια ψάχνει για προπονητή και ο 37χρονος φαντάζει ως ιδανική λύση.

Ο ίδιος πάντως φέρεται να δήλωσε ότι η επίσκεψή του δεν έχει να κάνει με το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας.

Θυμίζουμε ότι ο Βεργέτης έβαλε τη σφραγίδα του στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπό τη δική του καθοδήγηση η ομάδα πέτυχε αξιόλογα αποτελέσματα μπαίνοντας και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (28/08/2014).

ΜακΦαν

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Πρακτορείο ΑΝΚΑ: Στην περιοχή μας 3–11 Νοεμβρίου η Ολγκίν – Ανακοίνωσε τον πρώτο του «διορισμό» ο Ερχιουρμάν

Οι σχέσεις με την Τουρκία «ξεπερνούν τα συνηθισμένα διπλωματικά όρια μεταξύ δύο κρατών» και βασίζονται σε «ιστορική κοινότητα και αμοιβαία εμπιστοσύνη», δήλωσε ο νέος Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ANKA.

BEST OF TOTHEMAONLINE