LIFESTYLE

Αριστοτέλους: «Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια...» - Απαρηγόρητη η αδελφή της!

Αριστοτέλους: «Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια...» - Απαρηγόρητη η αδελφή της!

Την τραγική εμπειρία που έζησε η οικογένειά της μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η παρουσιάστρια, την Πέμπτη, από τον αέρα της εκπομπής της.

Η αδελφή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, Έλενα, από την Τετάρτη το βράδυ, ζει πολύ δύσκολες στιγμές στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Η παρουσιάστρια εμφανώς εκνευρισμένη μίλησε για το απαράδεκτο περιστατικό, όταν κάποιος ασυνείδητος δηλητηρίασε το 7 ετών σκυλάκι τηςαδελφής της, ρίχνοντας κυάνιο, το οποίο κατανάλωσε το τετράποδο.

Οι προσπάθειες του συζύγου της αδελφής της Χριστιάνας, να προλάβει το κακό οδηγώντας το άμεσα στο κτηνιατρείο απέβησαν άκαρπες, αφού σε λίγα λεπτά το άτυχο ζωάκι ξεψύχησε.

Η παρουσιάστρια κατήγγειλε δημόσια το γεγονός, αναφερόμενη στους κινδύνους από τη ρήξη δηλητηρίου σε δημόσιους χώρους...

Δείτε το απόσπασμα από την καταγγελία της παρουσιάστριας στο video του tvonenews:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top