ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δέκα κιλά κάνναβης σε αυλή σπιτιού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δέκα κιλά κάνναβης σε αυλή σπιτιού

Στην σύλληψη τριών προσώπων για υπόθεση ναρκωτικών προχώρησε η Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο μέλη της Υ.ΚΑ.Ν κατά τη διάρκεια έρευνας που διενήργησαν γύρω στις 8:20 το βράδυ, (2/6) ,με δικαστικό ένταλμα, εντόπισαν στην αυλή οικίας 43χρονου στη Λευκωσία, οκτώ συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά εννιά κιλά κάνναβης, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία εντοπίστηκαν επίσης και παραλήφθηκαν ακόμα 700 γραμμάρια κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας παρόντες ήταν ο 43χρονος, καθώς και 51χρονος και 57χρονος.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 43χρονου, εντοπίστηκαν ίχνη κάνναβης.

Στη συνέχεια ερευνήθηκε με δικαστικό ένταλμα η οικία του 51χρονου, όπου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ως τεκμήριο ένα φυτό κάνναβης, ύψους 80 εκατοστών, ενώ στην οικία του 57χρονου εντοπίστηκε και παραλήφθηκε μισό γραμμάριο κάνναβης.

Και οι τρεις συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Η Υ.ΚΑ.Ν (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top