ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοδιαχείριση ΚΟΕ – Η θέση της εταιρείας για τα ασθενοφόρα που στοίχησαν 23.056,00 ευρώ – Δηλώσες κ. Ευστρατίου

Κακοδιαχείριση ΚΟΕ – Η θέση της εταιρείας για τα ασθενοφόρα που στοίχησαν 23.056,00 ευρώ – Δηλώσες κ. Ευστρατίου

Τις δικές του θέσεις για το θέμα που ανέδειξε τη Δευτέρα (06/06/2016) το ThemaOnline σε σχέση με την κακοδιαχείριση από πλευράς Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής το 2009, έδωσε εκπρόσωπος της εταιρείας RURAN Services.

Όπως είχαμε γράψει, η ΚΟΕ έδωσε 23.056,00 ευρώ για τα ασθενοφόρα που επιστρατεύτηκαν για μόλις πέντε ημέρες στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης. Είχαμε εστιάσει στο γεγονός ότι οι άνθρωποι της Ολυμπιακής Επιτροπής δεν έκαναν τη σωστή διαχείριση με αποτέλεσμα το κόστος να φτάσει υψηλά επίπεδα.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο: Πλήρωνε Κύπριε φορολογούμενε – 23.000 ευρώ για ασθενοφόρα που «κάθονταν» ένα πενθήμερο…

Ο business development manager της εταιρείας που παραχώρησε αυτά τα ασθενοφόρα, ο Φίλιππος Ευστρατίου, επικοινώνησε με το ThemaOnline και προέβη σε κάποιες διευκρινιστικές τοποθετήσεις που αφορούν την RURAN.

«Από την ΚΟΕ μας ζητήθηκε να καλύψουμε 352 ώρες με τα ασθενοφόρα της εταιρείας μας» είπε αρχικά ο κ. Ευστρατίου, για να προσθέσει: «Η χρέωση που κάναμε ήταν έναντι 65 ευρώ την ώρα. Στην τιμή δεν περιλαμβανόταν μόνο το ασθενοφόρο, αλλά ο οδηγός και ο/η νοσοκόμος/α».

Ο κ. Ευστρατίου πρόσθεσε: «Υπήρχαν περιπτώσεις που επιστρατεύσαμε ασθενοφόρα με κίνηση στους τέσσερις τροχούς λόγω της ιδιομορφίας των αθλημάτων. Καλύπταμε επίσης 7 αθλήματα ταυτόχρονα. Οι εγκαταστάσεις που τα φιλοξενούσαν απείχαν αρκετά χιλιόμετρα. Εμάς μας ζητήθηκε να καλύψουμε 352 ώρες και κάναμε τη δική μας προσφορά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top