Kαμία μελέτη για Brexit από το Υπουργείο Οικονομικών

Kαμία μελέτη για Brexit από το Υπουργείο Οικονομικών

Δεν έχει ετοιμαστεί οποιασδήποτε μελέτη, που να να καταδεικνύει ότι οι επιπτώσεις στην κυπριακή οικονομία από την ενδεχόμενη έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου (‘Brexit’) από την ΕΕ θα είναι μηδαμινές, σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομικών.

Σε ανακοίνωσή της την Τρίτη ,(7/6) , η Γενική Διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρει ότι δεν έχει προβεί στην ετοιμασία οποιασδήποτε μελέτης, η οποία να καταδεικνύει ότι οι επιπτώσεις στην κυπριακή οικονομία από την ενδεχόμενη έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου (‘Brexit’) από την ΕΕ θα είναι μηδαμινές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Σαφής στήριξη Χριστοδουλίδη στην ιστορική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου – Η ανάρτηση του ΠτΔ εν μέσω αντιδράσεων

Με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει το δικό του σχόλιο με αφορμή την συζήτηση που ξέσπασε με φόντο την θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE