ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εγκρίθηκε ο διορισμός του Michael Heger στο ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου

Εγκρίθηκε ο διορισμός του Michael Heger στο ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε ότι ο διορισμός του Michael Heger, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ο κ. Heger θα συμμετέχει ως μέλος στην Επιτροπή Ανθρώπινου Δυναμικού & Αμοιβών και στην Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων.

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Ανθρωπίνου Δυναμικού & Αμοιβών έχει ως εξής: Μιχάλης Σπανός (Πρόεδρος), Μάριος Καλοχωρίτης και Michael Heger.

Η νέα σύνθεση της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων έχει ως ακολούθως: Arne Berggren (Πρόεδρος), Μάριος Καλοχωρίτης, Wilbur Ross, Ιωάννης Ζωγραφάκης και Michael Heger.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top