ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε κοινοτάρχη, αδελφό πρώην Βουλευτή για το κύκλωμα παράνομης εργοδότηση αλλοδαπών

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε κοινοτάρχη, αδελφό πρώην Βουλευτή για το κύκλωμα παράνομης εργοδότηση αλλοδαπών

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν σήμερα,Σάββατο, (11/6) έξι πρόσωπα για την παράνομη εργοδότηση αλλοδαπών, ενώ η Αστυνομία Πάφου εργάζεται με εντατικούς ρυθμούς για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Η Αστυνομία την Παρασκευή, (10/6) προχώρησε στη σύλληψη του κοινοτάρχη της Ενορίας Αποστόλου Παύλου και πιστοποιούντα υπαλλήλου, ηλικίας 56 ετών, (αδελφός πρώην Βουλευτή), ενώ εκδόθηκαν και εκτελέστηκαν νέα εντάλματα σύλληψης για άλλα πέντε πρόσωπα, που είχαν συλληφθεί στις 3 Ιουνίου και κρατούντο για την υπόθεση μετά την καταγγελία 78χρονου από την Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχει η Αστυνομία, ο κοινοτάρχης της Ενορίας Αποστόλου Παύλου φέρεται σε δύο περιπτώσεις να πιστοποίησε το γνήσιο της υπογραφής εγγράφων που προσκομίστηκαν ενώπιον του για υποθέσεις οικιακών βοηθών χωρίς, σύμφωνα με την Αστυνομία, να είναι παρόντες οι άμεσα ενδιαφερόμενοι αλλοδαποί.

Στο δικαστήριο θα προσαχθούν ένας ιατρός ηλικίας 68 ετών, ο ιδιοκτήτης του Γραφείου Εξευρέσεως Αλλοδαπών, ηλικίας 58 ετών, δύο γυναίκες υπάλληλοι του γραφείου ηλικίας 36 και 28 ετών, ένας 80χρονο φιλικό πρόσωπο του 78χρονου παραπονούμενου, που κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία και ο 56χρονος κοινοτάρχης

Υπό κράτηση τελεί από προχθές και για έξι μέρες ένα πρόσωπο ηλικίας 46 ετών από τη Σρι Λάνκα.

Για τους πέντε πρώτους λήγει το επταήμερο διάταγμα προσωποκράτησης και η Αστυνομία  θα αιτηθεί την ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης τους, ενώ για τον κοινοτάρχη θα αιτηθεί για πρώτη φορά ενώπιον του δικαστηρίου την έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Επτά αδικήματα βρίσκονται υπό διερεύνηση, ανάμεσα στα οποία αυτά της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου με ψευδείς παραστάσεις και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top