Επιτέλους η Αριστοτέλους μας παρουσίασε μια από τις επώνυμες κολλητές της! ΦΩΤΟ

Επιτέλους η Αριστοτέλους μας παρουσίασε μια από τις επώνυμες κολλητές της!  ΦΩΤΟ

Το έχει πει πολλές φορές ότι οι φίλες της δεν είναι πολλές... αλλα όπως λέει χαρακτηριστικά είναι «λίγες και καλές»...

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έχει μια πολύ στενή και ιδιαίτερη σχέση με την γνωστή διακοσμήτρια, Χάρις Πότσου, κάτι για το οποίο φρόντισε η ίδια η παρουσιάστρια να μας ενημερώσει την Τετάρτη (15-10) με μια ανάρτησή της στο instagram. 

Οι δύο γυναίκες ποζάρουν αγκαλιασμένες στο φωτογραφικό φακό και δίπλα τους δεσπόζει μια υπέροχη σύνθεση με λουλούδια, αφού οι δύο γυναίκες έχουν αγάπη για τα άνθη. 

Όπως έγραψε η Αριστοτέλους στη λεζάντα της φωτογραφίας «Το λιγοι και καλοι ειναι μεγαλη κουβεντα..!Φιλία». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.