ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση γυναίκα οδηγός, παγιδεύτηκε στα συντρίμμια 13χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση γυναίκα οδηγός, παγιδεύτηκε στα συντρίμμια 13χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 16:14 το μεσημέρι στο δρόμο Αθαλάσσας – Γερίου στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει σε δελτίου τύπου η Πυροσβεστική, στις 16.14 το μεσημέρι της Πέμπτης (16/06)  λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για παροχή βοήθειας σε παγιδευμένο τραυματία μετά από τροχαία σύγκρουση στον δρόμο Αθαλάσσας – Γερίου στην Λευκωσία. Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Ακροπόλεως και η ώρα 16.31 το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

Δύο οχήματα μάρκας Toyota Corolla και Suzuki Swift συγκρούστηκαν μετωπικά  κοντά στο στο ειδικό σχολείο Ευαγγελισμός στο Γέρι.

Έγινε αποπαγίδευση δύο γυναικών οδηγών με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο T.A.E.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας η μία σε κρίσιμη κατάσταση. Στο ένα  όχημα βρισκόταν ακόμα ένας 13χρονος ο οποίος αποπαγιδεύτικε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής  και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top