ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη για την άγρια δολοφονία της Ντανιέλας! Πέρασαν χειροπέδες σε 31χρονο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σύλληψη για την άγρια δολοφονία της Ντανιέλας! Πέρασαν χειροπέδες σε 31χρονο

Η Ντανιέλα είχε βρεθεί ξαπλωμένη μπρούμυτα στο πάτωμα, με δεμένα τα χέρια με κορδόνι στο πίσω μέρος του σώματος της, το κεφάλι της ήταν πάνω σε μαξιλάρι ενώ έφερε εμφανείς κακώσεις στο κεφάλι.

Η Αστυνομία Λάρνακας προχώρησε στη σύλληψη  31χρονου από την Βουλγαρία  για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη δολοφονία 36χρονης γυναίκας από τη Μολδαβία, της Ντανιέλα Ροσκα, με ρουμανική υπηκοότητα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο πάτωμα του υπνοδωματίου του διαμερίσματος της στον Οδό Τουζ Χανέ, στη περιοχή Μακένζυ, την πρώτη  περασμένου Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μετά από τις έρευνες της Αστυνομίας και υλικό το οποίο αξιολογήθηκε, καταζητείται ακόμη ένας Βούλγαρος για την άγρια δολοφονία που συγκλόνισε την Κύπρο 

Η Αστυνομία είχε διαπιστώσει ότι στο σαλόνι του διαμερίσματος είχε προηγηθεί πάλη με το θύμα, αφού υπήρχε σπασμένο τραπεζάκι και κηλίδες αίματος στο χαλί και στους καναπέδες του καθιστικού, ενώ υπήρχε ακαταστασία στο κυρίως υπνοδωμάτιο. Η Αστυνομία ωστόσο, δεν κατάφερε να εντοπίσει πουθενά τα δύο κινητά τηλέφωνα, το ipad του θύματος και τα κλειδιά του διαμερίσματος.

Οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους οι οποίοι  διενήργησαν την  νεκροτομή διαπίστωσαν ότι το θύμα δεν πέθανε αμέσως αλλά ύστερα από κάποιες ώρες και  ότι ο θάνατος της 36χρονης γυναίκας είχε προέλθει από ασφυξία συνεπεία εισρόφησης αίματος και από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση,  που προκλήθηκε από εγκληματική ενέργεια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα: Ανοιχτά της Ασντόντ το πλοίο Sagamore - Έτοιμες οι πλατφόρμες

Το εμπορικό φορτηγό πλοίο Sagamore, το οποίο είχε αναχωρήσει από το λιμάνι Λάρνακας φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, έφτασε ανοιχτά των ακτών της Ασντόντ (18 μίλια βόρεια της Γάζας) όπου βρίσκεται το μηχανοκίνητο σκάφος Roy P. Benavidez, και μεταφόρτωσε τις προμήθειες για να ξεκινήσει η διαδικασία της παράδοσης τους στους Παλαιστίνιους, όταν λειτουργήσουν οι πλατφόρμες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top