ΚΟΣΜΟΣ

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ! Το μήνυμα του συζύγου της Βρετανίδας βουλευτή που δολοφονήθηκε

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ! Το μήνυμα του συζύγου της Βρετανίδας βουλευτή που δολοφονήθηκε

​Ο σύζυγος της Βρετανίδας βουλευτή των Εργατικών Τζο Κοξ, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από δολοφονική επίθεση, έκανε μία συγκινητική δήλωση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι όλοι πρέπει να ενωθούν ενάντια στο μίσος.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση:

«Σήμερα είναι η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στην ζωή μας. Πιο δύσκολου, πιο επώδυνου, λιγότερο χαρούμενου και με λιγότερη αγάπη. Εγώ, η οικογένεια μας και οι φίλοι μας πρόκειται να εργαστούμε κάθε στιγμή της ζωής μας για να γαλουχήσουμε τα παιδιά μας με αγάπη, ενάντια στο μίσος που σκότωσε την Τζο.

Η Τζο πίστευε σε έναν καλύτερο κόσμο και πάλεψε για αυτόν κάθε μέρα της ζωής της, με μία ενέργεια και μία όρεξη για ζωή που θα εξαντλούσε τους περισσότερους ανθρώπους.

Εκείνη θα ήθελε δύο πράγματα περισσότερο από όλα να συμβούν τώρα. Πρώτον, να «γεμίσουν» τα δύο μας παιδιά με την αγάπη που τους αξίζει και δεύτερον να ενωθούμε όλοι στην καταπολέμηση του μίσους που την σκότωσε. Το μίσος δεν έχει δοξασία, φυλή ή θρησκεία και είναι δηλητηριώδες.

Η Τζο δεν θα μετάνιωνε για τίποτα από τη ζωή της. Έζησε την κάθε της μέρα στο έπακρο».

star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top