Απρόσμενη βλάβη της ΑΗΚ έφερε διακοπή ρεύματος σε καταναλωτές ανα το Παγκύπριο

Απρόσμενη βλάβη της ΑΗΚ έφερε διακοπή ρεύματος σε καταναλωτές ανα το Παγκύπριο

Διακοπή, για περίπου 40 λεπτά, στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε καταναλωτές, ανά το παγκύπριο, υπήρξε μετά το μεσημέρι λόγω απρόσμενης βλάβης σε μονάδα του ηλεκτροπαραγωγού σταθμού της Δεκέλειας.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο Διαχειριστής του Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Κύπρου Χρίστος Χριστοδουλίδης είπε ότι “στις 12.45 υπήρξε μια απρόβλεπτη και απρόσμενη βλάβη σε μονάδα του ηλεκτροπαραγωγού σταθμού της Δεκέλειας με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε καταναλωτές ανά το παγκύπριο”.

“Ωστόσο, γύρω στις 13.24 είχε γίνει επαναφορά της παροχής σε όλους τους καταναλωτές, ανά το παγκύπριο, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.