ΕΛΛΑΔΑ: Απάτη με εισιτήρια του Μετρό - Η κομπίνα υπαλλήλων που στοίχισε 30 εκατομμύρια

ΕΛΛΑΔΑ: Απάτη με εισιτήρια του Μετρό - Η κομπίνα υπαλλήλων που στοίχισε 30 εκατομμύρια

Μπροστά σε σκάνδαλο – μαμούθ με εισιτήρια της ΣΤΑΣΥ είναι οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης, καθώς 15 υπάλληλοι φέρεται πως είχαν στήσει κομπίνα με τα εισιτήρια, με το ύψος της απάτης να εκτιμάται στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News», το πόρισμα «καίει» έναν αρχιελεγκτή και άλλους 14 υπαλλήλους του μετρό, οι οποίοι απέσυραν τα εισιτήρια με την αιτιολογία πως ήταν ελαττωματικά και στη συνέχεια τα διέθεταν προς πώληση oι ίδιοι.

«Καταπέλτης», όμως, είναι και το πόρισμα από την ΕΔΕ που διέταξε η ΣΤΑΣΥ, καθώς φαίνεται πως τα συγκεκριμένα άτομα κατέστρεφαν τα πειστήρια του σκανδάλου, ενώ παρότρυναν συναδέλφους τους να κάνουν το ίδιο!

Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, η ζημιά «αγγίζει» τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE