Πυρκαγιά ΣΟΛΕΑΣ - Σε πύρινο κλοιό Ασίνου και Καννάβια

Πυρκαγιά ΣΟΛΕΑΣ - Σε πύρινο κλοιό Ασίνου και Καννάβια

Συνεχίζεται για τέταρτη η μέρα η φωτιά στην Σολέα. Τα πτητικά μέσα άρχισαν δουλεία από τις 5 το πρωί ευελπιστώντας η φωτιά σήμερα να τεθεί υπό έλεγχο.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο μέτωπο Κούρδαλι και Σπήλια η φωτιά είναι υπο έλεγχο, ενώ το μεγάλο πρόβλημα εστιάζεται στην περιοχή Ασίνου και Καννάβια, αφού μέχρι και τώρα η φωτιά παραμένει ανεξέλικτη. 

Στο έργο της κατάσβεσης, συμβάλλουν 20 πτητικά μέσα, με την Κυπριακή Δημοκρατία να ζητά επιπλέον βοήθεια από την Ρωσία. 

Σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο Γαλάτας

Σε σύσκεψη στο Συντονιστικό Κέντρο Γαλάτας για συντονισμό των ενεργειών κατάσβεσης της πυρκαγιάς παρακάθονται από το πρωί ο Υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου, ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης.

Στη σύσκεψη εκτός από τις αρμόδιες υπηρεσίες παρακάθεται επίσης και ο βοηθός αρχηγός αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Από το πρωί της Τετάρτης 22/06 ξεκίνησε και το έργο της πυρόσβεσης και τα πτητικά μέσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE