ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τους τραυματίες των πυρκαγιών επισκέφθηκε ο Πρόεδρος - Μίλησε και για τον φόνο στην Αγία Νάπα

Τους τραυματίες των πυρκαγιών επισκέφθηκε ο Πρόεδρος - Μίλησε και για τον φόνο στην Αγία Νάπα

Εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση της υγείας των δύο εκ των τριών ατόμων που τραυματίστηκαν στη διάρκεια των προσπαθειών για κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή Σολέας και νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Oι κίνδυνοι για τον τρίτο τραυματία δεν έχουν εξαλειφθεί πλήρως, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα τους τρεις τραυματίες και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας τους.

«Οι δύο ευρίσκονται υπό ανάρρωση, δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο, ο ένας έχει χειρουργηθεί, ο άλλος θα χειρουργηθεί εντός των επόμενων ημερών» είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε δηλώσεις, εξερχόμενος του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Πρόσθεσε πως «ο τραυματίας στην εντατική προς το παρόν έχει αποφύγει κινδύνους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν εξαλειφθεί πλήρως».

«Ευχόμαστε μετά και την επίσκεψη των ειδικών από το Ισραήλ -που συμπίπτουν οι διαγνώσεις με τους δικούς μας γιατρούς- με την ακολουθούμενη θεραπεία να επανέλθει το συντομότερο» είπε.

Έκθεση για το φόνο στην Αγία Νάπα ζήτησε ο Πρόεδρος

Κληθείς να σχολιάσει το φόνο που σημειώθηκε χθες βράδυ στην Αγία Νάπα, με την εμπλοκή -όπως φαίνεται- αστυνομικών εκτός υπηρεσίας, ο Πρόεδρος είπε πως δεν ήταν ακόμα ενήμερος και ως εκ τούτου δεν θέλησε να σχολιάσει.

«Θα έχω έκθεση και θα δούμε πώς διαμορφώνεται και τι αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν, εάν και εφόσον αποδειχθεί ότι εσχετίζοντο με το θύμα ή με οποιονδήποτε» είπε.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top