Καταγγελία για νεκροτόμο του Γ.Ν. Λευκωσίας – Ζητούσε χρήματα από γραφεία κηδειών

Καταγγελία για νεκροτόμο του Γ.Ν. Λευκωσίας – Ζητούσε χρήματα από γραφεία κηδειών

Την πόρτα του ΤΑΕ Αρχηγείου πέρασε νεκροτόμος που εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας καθώς εναντίον του διερευνάται υπόθεση δεκασμού δημόσιου λειτουργού.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη την Πέμπτη (23/06)  βάσει δικαστικού εντάλματος 36χρονος άνδρας που εργάζεται ως νεκροτόμος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση δεκασμού δημόσιου λειτουργού και κατάχρησης εξουσίας.

Όπως μας αναφέρθηκε, εναντίον του νεκροτόμου υπάρχει καταγγελία πως σε αρκετές περιπτώσεις ζητούσε και λάμβανε χρηματικά ποσά από γραφεία κηδειών.

Ο ύποπτος συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE