Στη Θεσσαλονίκη ο Υπ. Δικαιοσύνης για τις εκδηλώσεις καταδίκης της εισβολής και του πραξικοπήματος

Στη Θεσσαλονίκη ο Υπ. Δικαιοσύνης για τις εκδηλώσεις καταδίκης της εισβολής και του πραξικοπήματος

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Ιωνάς Νικολάου μεταβαίνει, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στις καθιερωμένες εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης από την Ένωση Κυπρίων Βορείου Ελλάδος για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τούρκικης εισβολής του 1974.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Νικολάου θα εκφωνήσει τον επιμνημόσυνο λόγο, την Κυριακή 26 Ιουνίου, στο μνημόσυνο για τους νεκρούς και τη δέηση για τους αγνοουμένους, τα οποία θα τελεστούν από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Γ’ Σώμα Στρατού.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, θα παραστεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Άλσος των αγνοουμένων της κυπριακής τραγωδίας στην Καλαμαριά, και στη συνέχεια θα μιλήσει σε εκδήλωση η οποία θα ακολουθήσει στην κεντρική πλατεία της Καλαμαριάς.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο κ. Νικολάου θα έχει χωριστές συναντήσεις με την Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τον Πρύτανη Περικλή Μήτκα καθώς και με τον Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γεώργιο Δέλλιο τη Δευτέρα.

Ο κ. Νικολάου επιστρέφει στην Κύπρο τη Δευτέρα.


ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE