Συνελήφθη και ο δεύτερος Βούλγαρος για τον φόνο της Ρόσκα

Συνελήφθη και ο δεύτερος Βούλγαρος για τον φόνο της Ρόσκα

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου ,25/6, και ο δεύτερος Βούλγαρος ως ύποπτος για το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα τον Νοέμβριο του ’15.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThemaOnline το βράδυ του Σαββάτου 25/6 συνελήφθη και δεύτερος Βούλγαρος για την άγρια δολοφονία της Ντανιέλα Ρόσκα.

Πρόκειται για τον συνεργό του 31χρονου Σλάτσεφ που ήδη βρίσκεται υπό κράτηση για την υπόθεση.

Αναμένεται να ανακριθεί αν και η θέση του είναι ήδη βεβαρημένη βάσει των τεκμηρίων και των καταθέσεων που η Αστυνομία κατέχει. 

Μετά και από τη νέα σύλληψη εξιχνιασθείσα μπορεί να θεωρείται η υπόθεση της δολοφονίας της Ντανιέλα Ρόσκα που τον περασμένο Νοέμβριο βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE