Συνελήφθη και ο δεύτερος Βούλγαρος για τον φόνο της Ρόσκα

Συνελήφθη και ο δεύτερος Βούλγαρος για τον φόνο της Ρόσκα

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου ,25/6, και ο δεύτερος Βούλγαρος ως ύποπτος για το φόνο της Ντανιέλα Ρόσκα τον Νοέμβριο του ’15.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThemaOnline το βράδυ του Σαββάτου 25/6 συνελήφθη και δεύτερος Βούλγαρος για την άγρια δολοφονία της Ντανιέλα Ρόσκα.

Πρόκειται για τον συνεργό του 31χρονου Σλάτσεφ που ήδη βρίσκεται υπό κράτηση για την υπόθεση.

Αναμένεται να ανακριθεί αν και η θέση του είναι ήδη βεβαρημένη βάσει των τεκμηρίων και των καταθέσεων που η Αστυνομία κατέχει. 

Μετά και από τη νέα σύλληψη εξιχνιασθείσα μπορεί να θεωρείται η υπόθεση της δολοφονίας της Ντανιέλα Ρόσκα που τον περασμένο Νοέμβριο βρέθηκε δολοφονημένη στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.