ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Bεβαρημένη η θέση του Πλάμεν Πέλοφ – Ζήτησε να μιλήσει με τον δικηγόρο του - Η μαρτυρία του Σλάβτσεβ που τον "καίει"

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Bεβαρημένη η θέση του Πλάμεν Πέλοφ –  Ζήτησε να μιλήσει με τον δικηγόρο του - Η μαρτυρία του Σλάβτσεβ που τον "καίει"

Παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας την Κυριακή (26/06) ο δεύτερος Βούλγαρος ο οποίος εμπλέκεται στην άγρια δολοφονία της Ντανιέλα Ρόσκα.

Ο  Πλάμεν Πέλοφ όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, συνελήφθη το βραδύ του Σαββάτου (26/06) στις 20:25 στο αεροδρόμιο Λάρνακας κατά την άφιξη του από την Βουδαπέστη.

Οι ανακριτές της υπόθεσης αφού του εξήγησαν τους λόγους της σύλληψης του με την βοήθεια διερμηνέα,  του επιστήθηκε η προσοχή του στο Νόμο και ο Πέλοφ απάντησε «θέλω να μιλήσω με τον δικηγόρο μου».

Κατά την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης του, ερευνήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και οι αποσκευές του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Η θέση του Πέλοφ είναι αρκετά βεβαρημένη καθώς στην κατάθεση του ο 31χρονος συνεργός του και συμπατριώτης του, τον «έδωσε» κανονικά στους ανακριτές.

Συγκεκριμένα ο Σλάβτσεβ σε κατάθεση του ανέφερε πως ο συμπατριώτης του Πλάμεν Πέλοφ του είχε πει πως ο 26χρονος Παναγιώτης τον πίεζε συνεχώς για να προχωρήσουν με το σχέδιο του και μάλιστα τον είχε συμβουλέψει, αν η διάρρηξη ήταν δύσκολη να απαγάγουν την Ρόσκα, στην είσοδο της πολυκατοικίας και να την οδηγήσουν με την βία στο διαμέρισμα και αφού βρουν τα χρήματα να τα ανακτήσουν.

Όπως ανάφερε στους ανακριτές ο Σλάβτσεβ, με την είσοδο του στο διαμέρισμα είδε τον Πέλοφ ο οποίος φορούσε κουκούλα και γάντια να κρατά μια γυναίκα από πίσω με τρόπο που ο ίδιος δεν μπορούσε να δει το πρόσωπο της. Στην συνέχεια είδε τον Πέλοφ να μεταφέρει την γυναίκα σε άλλο υπνοδωμάτιο  και αφού τη έσπρωξε και έπεσε στο πάτωμα, την κλώτσησε επανειλημμένα στο σβέρκο και στην πλάτη.

Στην συνέχεια ο Πέλοφ με την χρήση ενός κορδονιού, στο οποίο άγγιξε και ο Σλάβτσεβ και το οποίο είχε βρει σε διπλανό δωμάτιο, έδεσε πισθάγκωνα την γυναίκα και επειδή η γυναίκα προσπαθούσε να φωνάξει, ο Pelov πήρε ένα μαξιλάρι και το έβαλε πάνω στο πρόσωπο της για να μην ακούγεται.

Το αίτημα των ανακριτών του ΤΑΕ Λάρνακας να τεθεί υπό πενθήμερη κράτηση ο 35χρονος ύποπτος έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο ενώ αναμένεται να δώσει κατάθεση. 

Διαβάστε ακόμη: 

Έτσι έγινε ο φόνος της Ρόσκα! – Τα είπε όλα ο Σλάβτσεφ στους ανακριτές - Την «έπνιγαν» με το μαξιλάρι

Ήταν αρραβωνιασμένος και έβγαινε και με την Ρόσκα – Πίστευε ότι είχε κλέψει 25 χιλ. από τους γονείς του

ΕΚΤΑΚΤΟ - Φόνος Ρόσκα: Ο Π. Αλεξάνδρου ο συλληφθείς – Εξιχνιασθείσα θεωρείται η υπόθεση

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top