ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Τα παραδέχθηκε όλα ο Πέλοφ

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Τα παραδέχθηκε όλα ο Πέλοφ

Ομολόγησε τα πάντα ο 32χρονος Πλάμεν Πέλοφ για τη δολοφονία της Ντανιέλα Ρόσκα, 37 χρόνων από τη Μολδαβία που έγινε την 1η Νοεμβρίου 2015, στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ στην περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο βούλγαρος Πλάμεν Πέλοφ, που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (26/6), για τον φόνο της Ρόσκα, ομολόγησε τα πάντα στους ανακριτές.

Στην κατάθεση του στους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας επιβεβαίωσε τα όσα ο ομοεθνής του Ντάνιελ Σλάβτσεβ, 31 χρονών, ανέφερε στην δική του κατάθεση.

Τι είπε ο Σλάβτσεβ

Όπως ανάφερε στους ανακριτές ο Σλάβτσεβ, με την είσοδο του στο διαμέρισμα είδε τον Πέλοφ ο οποίος φορούσε κουκούλα και γάντια να κρατά μια γυναίκα από πίσω με τρόπο που ο ίδιος δεν μπορούσε να δει το πρόσωπο της. Στην συνέχεια είδε τον Πέλοφ να μεταφέρει την γυναίκα σε άλλο υπνοδωμάτιο  και αφού τη έσπρωξε και έπεσε στο πάτωμα, την κλώτσησε επανειλημμένα στο σβέρκο και στην πλάτη.

Στην συνέχεια ο Πέλοφ με την χρήση ενός κορδονιού, στο οποίο άγγιξε και ο Σλάβτσεβ και το οποίο είχε βρει σε διπλανό δωμάτιο, έδεσε πισθάγκωνα την γυναίκα και επειδή η γυναίκα προσπαθούσε να φωνάξει, ο Pelov πήρε ένα μαξιλάρι και το έβαλε πάνω στο πρόσωπο της για να μην ακούγεται.

Να αναφέρουμε ότι ο 26χρονος Παναγιώτης Αλεξάνδρου δεν παραδέχεται ενοχή και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη του στην υπόθεση.

Οι τρείς οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας και οι κατηγορούμενοι αναμένεται να παραπεμφθούν ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Αναμένεται να τους απαγγελθούν κατηγορίες για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top