ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Mάχη με ληστές έδωσε 43χρονη– Συνοδηγός σε όχημα άρπαξε την τσάντα της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Mάχη με ληστές έδωσε 43χρονη– Συνοδηγός σε όχημα άρπαξε την τσάντα της

Εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο Ε/κ για τέσσερεις ληστείες και μία απόπειρα.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Δύο εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν σήμερα για δύο Ε/κ, 43 και 30 ετών, για τέσσερεις ληστείες και μία απόπειρα, μετά από γραπτή μαρτυρία. Αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 16 και 27/6/2016 και αφορούν κλοπή τσαντών από γυναίκες με την χρήση αυτοκινήτου

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτελέστηκαν και τα δύο εντάλματα, ενώ οι δράστες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές. Η υπόθεση εναντίον τους αφορά κλοπή τσαντών από γυναίκες με την χρήση αυτοκινήτου.

Προσπάθησαν να την ληστέψουν ενώ περπατούσε

Χθες, (27/6), γυναίκα 43 χρόνων κατήγγειλε απόπειρα κλοπής της τσάντας της από συνοδηγό οχήματος, ενώ περπατούσε στην οδό Αργείων στη Λεμεσό.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι γύρω στις 9μ.μ. χθες (27/6) περπατούσε στη συγκεκριμένη οδό έχοντας τη τσάντα της χιαστή στον ώμο της. Σύμφωνα με την καταγγελία, την πλησίασε από πίσω αυτοκίνητο χρώματος πράσινο σκούρο, που δεν έφερε πινακίδες εγγραφής, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα και ο συνοδηγός της τράβηξε τη τσάντα από τον ώμο.

Όπως ανέφερε η 43χρονη, αντιστάθηκε και δεν επέτρεψε να της αρπάξουν τη τσάντα, με αποτέλεσμα την ώρα του επεισοδίου, να χάσει την ισορροπία της και να συρθεί στην άσφαλτο.Το όχημα εγκατέλειψε τη σκηνή με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η 43χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκδορές τριβής στο δεξιό αντιβραχίονα και στις παλάμες, μώλωπες στο άνω και κάτω μέρος του δεξιού και αριστερού μηρού και εκδορές δεξιού και αριστερού γονάτου και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top