ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μάθε τι είναι το «κουρεύομαι για τον συνάνθρωπο» και πώς μπορείς πραγματικά να βοηθήσεις

Μάθε τι είναι το «κουρεύομαι για τον συνάνθρωπο» και πώς μπορείς πραγματικά να βοηθήσεις

Πέρσι έγινε η αρχή, φέτος αποσκοπεί στην καθιέρωση η εκδήλωση " Κουρεύομαι για τον συνάνθρωπο " που θα λάβει χώρα στις 30 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη απο τις 4μμ εως και τις 8μμ, στα κομμωτήρια Toni&Guy στην Λάρνακα.

Δεν πρόκειται για κάποιου είδους εκδήλωση αναψυχής, αλλά για μία αξιέπαινη προσπάθεια στήριξης του συνανθρώπου, με αφορμή και τις επικείμενες κατατάξεις των εθνοφρουρών πραγματοποιείται το παραδοσιακό " κούρεμα " για την κατάταξη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Χριστίνα Α. Αποστόλου και όλα τα έσοδα από το κούρεμα ( το κόστος ανέρχεται στα 10 ευρώ ) θα ενισχύσουν το ταμείο του Ιδρύματος και συνάμα το κοινωφελές του έργο.

Το  ΙΔΡΥΜΑ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ  Α.  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ είναι ένα φιλανθρωπικό Ίδρυμα με πέραν των 2100 εγγεγραμμένων   μελών  που κύριο στόχο έχει την οικονομική βοήθεια παιδιών και νέων με χρόνιες παθήσεις και την οικονομική στήριξη  τους στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους ένα καλύτερο μέλλον καθώς επίσης και άλλες αγαθοεργίες.

Το Ίδρυμα είναι στην μνήμη της Χριστίνας Α. Αποστόλου που απεβίωσε, σε ηλικία 44 χρόνων, την 01/01/2006 μετά από μια μακρόχρονη και άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Το  ΙΔΡΥΜΑ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ  Α.  ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, από την ίδρυση του έχει να επιδείξει αξιόλογο έργο προσφοράς προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Έχει βοηθήσει δεκάδες παιδιά για θεραπεία στην Κύπρο ή / και  στο εξωτερικό, έδωσε βοήθεια σε πάρα πολλές φτωχές και δυσπραγούσες  οικογένειες , ολοκλήρωσε διάφορα έργα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα σε όλη την Κύπρο και δημιούργησε αρκετά έργα ευπoιίας με άμεσο στόχο το παιδί.

Θερμές ευχαριστίες στο κομμωτήριο Toni&Gui για την παραχώρηση του χώρου και των κομμωτών, και θα θέλαμε να αναφέρουμε πως η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλο το κοινό. Τέλος, θα θέλαμε να προσθέσουμε πως θα υπάρχει ζωντανή μουσική στον χώρο. Αναμένουμε την στήριξή σας!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top