LIFESTYLE

Ποιον Κύπριο επώνυμο συνάντησε η Βίσση πριν ανέβει στη σκηνή των Mad VMA 2016; ΦΩΤΟ

Ποιον Κύπριο επώνυμο συνάντησε η Βίσση πριν ανέβει στη σκηνή των Mad VMA 2016; ΦΩΤΟ

Έπειτα από επτά χρόνια απουσίας, η Κύπρια τραγουδίστρια έκανε δυναμικό comeback στην 13η απονομή των MAD κι εκεί βρισκόταν κι ένας συμπατριώτης μας, με τον οποίο τους δένουν πολλά...

Για μια ακόμη φορά απέδειξε πως είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ. Μετά από 7 χρόνια απουσίας, η Άννα Βίσση έκανε δυναμικό comeback στα MAD Video Music Awards 2016 By Coca-Cola and Viva Wallet και εντυπωσίασε με τη μοναδική της ερμηνεία, αλλά και με τα stylish outfits της.

Η Άννα Βίσση, αφού βραβεύτηκε για τη συνολική προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο της μουσικής με τιμητικό βραβείο, στη συνέχεια έκανε δύο ανατρεπτικές εμφανίσεις και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές της.

Ο Τάσος Τρύφωνος,  λάτρης της μουσικής και της απόλυτης σταρ βρέθηκε στα παρασκήνια και τα είπαν με την συμπατριώτισσά μας, μιας και έχουν μια πολύ δυνατή σχέση, η οποία κρατά χρόνια.

Λιγο πριν ανέβει στη σκηνή η Άννα, πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό με στυλ και ο διευθυντής της SPP MEDIA σχολίασε στα social media «Με την "απόλυτη" και πάντα αγαπημένη μου πριν ανεβει στη σκηνή των #vmas2016».

Το βραβείο της η Άννα Βίσση το αφιέρωσε στα δύο νέα μέλη της οικογένειάς της, τον Νινίκο (Νίκο) και τον μικρό Νέστωρα, τα δύο της λατρεμένα εγγόνια. 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top