ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έκαναν χλιδάτες διακοπές σε ξενοδοχεία και κατέληξαν στην φυλακή

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έκαναν χλιδάτες διακοπές σε ξενοδοχεία και κατέληξαν στην φυλακή

Δύο άντρες από τη Ρωσία, ο ένας 40 χρονών και ο άλλος 43, έφθασαν μαζί με τις οικογένειες τους στο νησί και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα για διακοπές και βρέθηκαν πίσω από τα κάγκελα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», οι δύο ρώσοι άνδρες, ήρθαν για καλοκαιρινές διακοπές στο νησί και χρησιμοποιούσαν πιστωτικές κάρτες που ήταν προϊόν απάτης. 

Οι ύποπτοι, οδηγήθηκαν την Πέμπτη (30/6) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου και προφυλακίστηκαν για έξι μέρες, σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Στο δικαστήριο, αναφέρθηκε ότι οι δύο ύποπτοι στις 18 Ιουνίου «έκλεισαν» μέσω διαδικτύου, δύο υπνοδωμάτια σε ξενοδοχείο της Αγ. Νάπας για τους ίδιους και τις οικογένειες τους.  

Το συνολικό κόστος για την διαμονή των δύο οικογενειών ήταν περίπου 1.500 ευρώ.

Οι δύο οικογένειες, την τελευταία μέρα διαμονής τους στο ξενοδοχείο αναχώρησαν από αυτό κρυφά, χωρίς να πληρώσουν και χωρίς να ενημερώσουν τη διεύθυνση του συγκροτήματος.  Ωστόσο, κατέλυσαν σε άλλο ξενοδοχείο της περιοχής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η οποία μετά από έρευνα που πραγματοποίησε, διαπίστωσε ότι οι πιστωτικές κάρτες των δύο ανδρών, ήταν πλαστές. Τα δεδομένα τους είχαν κλαπεί από άλλες, γνήσιες πιστωτικές κάρτες.

Έτσι, οι δύο ύποπτοι κατέληξαν πίσω από τα κάγκελα και άφησαν τις οικογένειες τους ξεκρέμαστες σε ξενοδοχείο της Αγ. Νάπας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top