ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Θεμιστοκλέους σε ΑΚΕΛικούς: «Δώστε κι εσείς το όνομα του κ. Χριστόφια σε κανένα...»

Α. Θεμιστοκλέους σε ΑΚΕΛικούς: «Δώστε κι εσείς το όνομα του κ. Χριστόφια σε κανένα...»

Με την στάση του ΑΚΕΛ τα έβαλε ο πρώην βουλευτής του ΔΗΣΥ Αντρέας Θεμιστοκλέους αναφορικά με την μη παρουσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα εγκαίνια μετονομασίας του αερολιμένα Λάρνακας σε «Γλαύκος Κληρίδης».

Ο κύριος Θεμιστοκλέους σχολιάζοντας την κριτική του ΑΚΕΛ έγραψε στο facebook:

Το ΑΚΕΛ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφάσισε να μην παραστεί στη σημερινή τελετή μετονομασίας του Διεθνούς Αεροδρομίου Λάρνακας σε «Γλαύκος Κληρίδης» ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Και αυτό ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι στη μονομερή, αυταρχική απόφαση της Κυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού, να επιχειρήσει να μετατρέψει τον ιστορικό ηγέτη της Συναγερμικής δεξιάς στην Κύπρο, σε Εθνικό ηγέτη του Κυπριακού λαού.

Επαναλαμβάνουμε ότι τέτοιες σημαντικές αποφάσεις θα πρέπει να είναι προϊόν συλλογικής διαβούλευσης και συναίνεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τις πολιτικές δυνάμεις.»

Σχόλια :
➨ Οι αποφάσεις μιας κυβέρνησης, από τότε που εμφανίστηκαν οι κυβερνήσεις, ήσαν πάντοτε μονομερείς κι αυταρχικές. Όπως ακριβώς μονομερείς κι αυταρχικές ήσαν οι αποφάσεις που ελάμβανε η κυβέρνηση Χριστόφια.

➨ Κάθε εθνικός ηγέτης υπήρξε πρόεδρος ή πρωθυπουργός και συνεπώς από κάποια μεγάλη παράταξη προήλθε και για εμάς είναι τιμή μας που ο Γλαυκός Κληρίδης υπήρξε ο ηγέτης μας. κι ασφαλώς ήταν και είμαστε η δεξιά της Κύπρου.

➨ Ο Γλαύκος Κληρίδης δεν έχει την ανάγκη κανενός για να τον μετατρέψει σε Εθνικό ηγέτη. Εθνικό Ηγέτη τον ανακήρυξε μέσα στη συνείδηση του ο Κυπριακός Ελληνισμός για τη σύνολη προσφορά του προς την ιδιαίτερη του πατρίδα και το έθνος.

➨ Την διάθεσή σας για συναίνεση έχετε την χρυσή ευκαιρία να την επιδείξετε είτε δια της παρουσίας σας είτε δια της σιωπής σας.

Υ.Γ

Δώστε κι εσείς το όνομα του κ. Χριστόφια σε κανένα μονοπάτι ή αδιέξοδο κι εμείς θα παραστούμε σύσσωμοι!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top