Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στην Πάφο

Πυροβολισμοί σε νυχτερινό κέντρο στην Πάφο

Υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και πυροβολισμού σε κατοικημένη περιοχή εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 23 :30 από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Αντωνίου στην καρδιά της τουριστικής περιοχής, ότι την Παρασκευή 1/7, όταν γύρω στις 23:30 μετέβη για να ανοίξει την επιχείρηση του, είδε στην κύρια είσοδο της πόρτας, σημάδια από πυροβολισμούς με κυνηγετικό  όπλο.

Επί τόπου στο νυχτερινό κέντρο έσπευσε η Αστυνομία ,μέλη της οποίας  από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες  έριξαν σφαιρίδια από κυνηγετικό όπλο.

Η Αστυνομία συνέλλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια, ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE