LIFESTYLE

«Θα σε πετάξω έξω από το παιχνίδι…» Έξαλλοι οι συντελεστές του X-Factor μετά τις προκλήσεις από Νωαίνα και Ίαν

«Θα σε πετάξω έξω από το παιχνίδι…» Έξαλλοι οι συντελεστές του X-Factor  μετά τις προκλήσεις από Νωαίνα και Ίαν

Άγνωστό παρασκήνιο με τα όσα έγιναν μετά το περιστατικό το οποίο σχολιάστηκε όσο λίγα την περασμένη βδομάδα αποκαλύπτει η εφημερίδα «Real». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει περάν της μερίδας τηλεθεατών που «έκραζαν» τους δυο στα social media εκνευρίστηκαν και συντελεστές του σόου.

Διαβάστε επίσης: Νωαίνα και Ιαν κατέβασαν τα παντελόνια τους και έδειξαν τα εσώρουχα τους! «Σοβαρέψου σε παρακαλώ» φώναζε η Αραβανη

Οι τηλεθεατές του X- Factor είδαν την περασμένη εβδομάδα τη Νωαίνα να δείχνει τα γυμνά της οπίσθια on air και λίγο αργότερα τον Ίαν Στρατή να κατεβάζει το παντελόνι του, σοκάροντας τους πάντες.

Όπως γράφει η εφημερίδα Reallife, η κίνηση του Ίαν Στρατή δεν προκάλεσε την αντίδραση μόνο της Ευαγγελίας Αραβανή, αλλά και την οργή στελεχών πίσω από τις κάμερες. Αμέσως μετά το περιστατικό ο παραγωγός του X Factor, Βαγγέλης Νυδριώτης, οργισμένος κινήθηκε κατά του παίκτη φωνάζοντας «Θα σε πετάξω έξω από το παιχνίδι»!

Ο παραγωγός θεώρησε ότι με τη συμπεριφορά του ο Ίαν εξέθεσε όλους όσοι εργάζονται στο talent show. Τελικά, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση τρίτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

-Πώς σχολίασε ο Θεοφάνους την κίνηση της Νωάινας να δείξει τα οπίσθιά της! VIDEO

-Η Νωαίνα εξηγεί γιατί κατέβασε το παντελόνι της! «Μου στοίχισε ο αυθρμητισμός μου...» VIDEO

-Η Νωαίνα «τα χώνει» στην Αραβανή! «Κάθε Λάιβ και σεξότερη Βαγγελίτσα;»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top