Πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» αποχωρεί από την σειρά και πηγαίνει στον «Alpha»!

Πρωταγωνιστής του «Μπρούσκο» αποχωρεί από την σειρά και πηγαίνει στον «Alpha»!

Το «Μπρούσκο» είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού. Τρανή απόδειξη είναι το ότι προβάλλεται ήδη εδώ και τρία χρόνια, ενώ θα προβληθεί και για τέταρτη τηλεοπτική σεζόν.

Η νέα χρονιά φαίνεται πως θα φέρει αλλαγές στο σήριαλ του ANT1, καθώς κάποιοι από τους ηθοποιούς δεν θα συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν. Σε ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μουλόπουλος στο TV Ζάπινγκ, αποκαλύπτει ένα από τα πρόσωπα που δεν θα δούμε την ερχόμενη χρονιά στην σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, ο Αντώνης Καρυστινός δεν θα συνεχίσει στον επόμενο κύκλο. Μάλιστα, αποκαλύπτει και το νέο του επαγγελματικό βήμα. Τον ηθοποιό θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha, Αστέρας Ραχούλας. Το σίριαλ θα είναι σε σενάριο του Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία του Νίκου Κρητικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Κυπριακό: Η «αργή δυναμική» του ΟΗΕ και τα όρια της υπομονής

Οι δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρίας Άνγκελα Ολγκίν, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, αποτυπώνουν με σαφήνεια το σημείο στο οποίο βρίσκεται σήμερα το Κυπριακό: ούτε σε αδιέξοδο, ούτε όμως και σε τροχιά ουσιαστικής επανεκκίνησης.